Chris Walsh (chris_walsh) wrote,
Chris Walsh
chris_walsh

Another place to relax and reflect

Today I wanted to find another place to sit, think, and write — not at home, not at a library, not at a coffee shop. I rode buses and a MAX train until I reached the Collaborative Life Sciences building (you can see it in photos), the new research facility on South Waterfront co-operated by OHSU, Portland State University and Oregon State University. It has a large lobby, suspended ramps between some levels, and seats in unexpected places...and this afternoon, it was fairly quiet. I spent part of my afternoon there.

And the building's relative newness inspired this haiku:

A brand-new building
Encloses part of the sky
For changed use by us.
Tags: peregrinations, poetical, portland
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments